Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Η βόλτα του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη: Selfies, χειραψίες και η προτροπή «Να τολμήσεις»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετά γυναίκα
Ο κ. Μητσοτάκης παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου- μετά την
οποία έκανε δηλώσεις αναφέροντας ότι η χώρα είναι σε πορεία εθνικής ανόρθωσης- ενώ στη συνέχεια έδωσε το παρών στα εγκαίνια της Εκθεσης έργων τέχνης με τίτλο «Σύγχρονες όψεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη», στο Διοικητήριο.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός πήγε στην πλατεία Αριστοτέλους και ξεκίνησε τη βόλτα από τη συμβολή της Αριστοτέλους με την Τσιμισκή, όπου τον περίμεναν ο γραμματέας της Κ.Ο της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο κ. Μητσοτάκης είχε σύντομες συνομιλίες με πολίτες, αντάλλαξε ευχές μαζί τους, ενώ δεν αρνήθηκε σε όσους του ζήτησαν να βγάλουν μία selfie μαζί τους. Λίγο πριν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό στο Πλαγιάρι, όπου συνομίλησε με τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Βίντεο: «Να τολμήσεις» είπαν στον Μητσοτάκη
Νωρίτερα, πολίτες υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τον κ. Μητσοτάκη έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου. Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε όσους περισσότερους μπορούσε, ενώ κάποιος από τους πολίτες τον προέτρεψε «Να τολμήσεις». Ενας άλλος άνδρας είπε στον κ. Μητσοτάκη «Την Κύπρο να προσέξεις» και ο πρωθυπουργός του απάντησε «Πάντα, την αγαπάμε την Κύπρο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου