Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ραγκούσης: Η δήλωση Βορίδη στιγματίζει τον Μητσοτάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για Ραγκούσης:Βέλη εναντίον του Μάκη Βορίδη εκτόξευσε την Τετάρτη ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή τη δήλωση του
Υπουργού Ανάπτυξης στον ΣΚΑΙ σύμφωνα με την οποία "το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας". 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του, τόνισε τα εξής:  "Ο κ. Βορίδης μετά από τη σημερινή του δήλωση, υπουργός θα μπορούσε να παραμείνει μόνο στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Η δήλωση του Υπουργού του κ.Μητσοτάκη, Μάκη Βορίδη, ο οποίος αναφερόμενος σε φοιτητές δήλωσε πως: «... το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας», δεν προξενεί καμία εντύπωση για τον ίδιο και τις πεποιθήσεις του. 
Η δήλωση αυτή, στιγματίζει κατά τρόπο ανεξίτηλο τον ίδιο τον κ.Μητσοτάκη και τη διακύβερνησή του. Ο ακροδεξιός κατήφορος της κυβέρνησης που για να αποπροσανατολίσει από το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει στο προσφυγικό, σκόπιμα συγχέει φοιτητές με κάθε λογής προβοκάτορες, συνεχίζεται με σπασμένα τα φρένα". 
app-facebook
Giannis Ragkousis
2 ώρες πριν
Ο κ. Βορίδης μετά από τη σημερινή του δήλωση, υπουργός θα μπορούσε να παραμείνει μόνο στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η δήλωση του Υπουργού του κ.Μητσοτάκη, Μάκη Βορίδη, ο οποίος αναφερόμενος σε φοιτητές δήλωσε πως:
«... το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας», δεν προξενεί καμία εντύπωση για τον ίδιο και τις πεποιθήσεις του.
Η δήλωση αυτή, στιγματίζει κατά τρόπο ανεξίτηλο τον ίδιο τον κ.Μητσοτάκη και τη διακύβερνησή του....
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου