Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Γ. Βαρουφάκης από Θεσσαλονίκη: Το ΜέΡΑ 25 συνδυάζει τον ευρωπαϊσμό με τον πατριωτισμό

Ο Γιάννης Βαρουφάκης χειροκροτάει με κόσμο δίπλα του
"Το ΜέΡΑ 25 είναι το πρώτο πανευρωπαϊκό κόμμα, το κόμμα που συνδυάζει τον ευρωπαϊσμό με τον πατριωτισμό" διαμήνυσε από τη Θεσσαλονίκη ο Γιάνης Βαρουφάκης στην προεκλογική του ομιλία στην πλατεία της αρχαίας αγοράς στο κέντρο της πόλης

Παρουσία πλήθους κόσμου, ο κ. Βαρουφάκης τόνισε επίσης πως "θα λάμψει το δημοκρατικό φως που ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη".
Στην ομιλία του, ο πρώην υπουργός οικονομικών και γραμματέας του ΜέΡΑ 25 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις ευρωεκλογές, τονίζοντας πως "το 2,99 % των ευρωεκλογών επέστρεψε το χαμόγελο σε πρόσωπα που το είχαν χάσει από τον Ιούλιο του 2015", υπογραμμίζοντας παράλληλα πως αυτό το χαμόγελο θα τιμηθεί την Κυριακή των εκλογών.
Ο κ. Βαρουφάκης στο λόγο του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα υπόλοιπα κόμματα. Κάνοντας λόγο για τη ΝΔ, τόνισε πως πως "οι περισσότεροι από αυτούς που θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία θα χάσουν από τη στυγνή, νεοφιλελεύθερη πολιτική της τωρινής ηγεσίας", ενώ σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε πως "ο κύριος Τσίπρας και οι συν αυτώ τιμώρησαν τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, περνώντας το τρίτο μνημόνιο και κάνοντας το όχι, ναι". Συγχρόνως όμως, τόνισε πως το ΜέΡΑ 25 είναι μια "νέα φιλική εταιρεία" που τους αγκαλιάζει όλους. "Απευθύνουμε το λόγο και στον ΣΥΡΙΖΑ, και στη Νέα Δημοκρατία και στο ΚΚΕ, δεν πειράζει να μας λοιδορούν", ανέφερε χαρακτηριστικά.varoufakis2.jpg
Τέλος, επεσήμανε επίσης την ανάγκη συμμετοχής στις εκλογές της Κυριακής, καλώντας τους στις κάλπες. "Οι Έλληνες πολίτες όλης της χώρας, καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες, προκειμένου να αναδείξουν τον νέο πρωθυπουργό" τόνισε ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25".
varoufakis3.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου