Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση των 53+

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση των 53+Μία μέρα μετά, οι 53+ με κείμενο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα communality.gr, η οποία
απηχεί τις απόψεις της τάσης, διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχει κείμενο απόφαση των 53+ και δεν συλλέγουν υπογραφές για ένα θέμα που, όπως σημειώνουν «έχει λήξει στο κόμμα μας ομόφωνα». Προσθέτουν, δε, με δηκτικό τρόπο:«Το συνέδριο πράγματι, αγαπητέ μας αρθρογράφε (ξέρουμε στεναχωριέσαι) θα είναι το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Και θα είναι ένα ανοιχτό συνέδριο με τα χιλιάδες νέα μέλη, που έρχονται ως νυν και όχι ως πρώην, να συμμετέχουν ουσιαστικά και ισότιμα.

Παράλληλα, οι 53+ σημειώνουν: «Θα μπορούσαμε να μην δίναμε καμία απάντηση. Αλλά μας ενοχλεί η στοχοποίηση μιας άποψης, όποιας άποψης. Το κείμενο που επικαλείται ο αρθρογράφος είναι υπαρκτό. Πρόκειται για πρόταση (ο αρθρογράφος αποφεύγει να τη δημοσιεύσει στο σύνολό της -και όχι τυχαία καθώς στην παράγραφο που λείπει,η πρόταση μιλάει για τη διεύρυνση και μαζικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ στη βάση που είναι απολύτως επιθυμητή και απαραίτητη ) ενός αξιοσέβαστου, αγαπημένου συντρόφου, που δικαιούται ασφαλώς, όπως όλοι και όλες μας, να συζητά, να σκέφτεται, να προτείνει». Σημειώνεται, ότι, όπως εξηγούν το συγκεκριμένο κείμενο αποτέλεσε πρόταση σε διάλογο που έγινε σε κλειστή ηλεκτρονική λίστα και δημοσιεύεται αποσπασματικά, υπογραμμίζοντας ότι τέτοια απόφαση ούτε λήφθηκε ούτε συζητήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου