Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Για ποτό στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας -Με μέλη του iSYRIZA


Ο Τσίπρας με νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠαρίσιΣυζήτηση και ποτό, χθες, με εγγεγραμμένους στην πλατφόρμα #iSYRIZA, μέλη του κόμματος, νέες και νέους που σπουδάζουν και εργάζονται στο Παρίσι. Ουσιαστική κουβέντα για το Brain Gain και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν
οι νέοι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αγωνία αλλά και αισιοδοξία για το συντονισμό και τη κοινή δράση των προοδευτικών δυνάμεων της Ευρώπης.


Συζήτηση Τσίπρα με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στο Παρίσι/ Φωτογραφία: Facebook Aλ. Τσίπρας 



Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη γαλλική πρωτεύουσα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με μέλη του κόμματος, κυρίως νέους εγγεγραμμένους στην πλατφόρμα isyriza και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι σε Ελλάδα και Ευρώπη.




Η ανάρτηση του
Alexis Tsipras
4 ώρες πριν
Συζήτηση και ποτό, χθες, με εγγεγραμμένους στην πλατφόρμα #iSYRIZA, μέλη του κόμματος, νέες και νέους που σπουδάζουν και εργάζονται στο Παρίσι. Ουσιαστική κουβέντα για το Brain Gain και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αγωνία αλλά και αισιοδοξία για το συντονισμό και τη κοινή δράση των προοδευτικών δυνάμεων της Ευρώπης.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, άτομα στέκονται, γένι και εσωτερικός χώρος
2,5 χιλ.
128
130








Ο Αλ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στο Παρίσι/ Φωτογραφία: Facebook Aλ. Τσίπρα

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επίσης συναντήσεις με την δήμαρχο του Παρισιού αλλά και με τον ιστορικό Ζιλ Πεκού ενώ μίλησε στην γαλλική Γερουσία για την διεύρυνση της ΕΕ και την ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου