Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Κώστας Ζαχαριάδης: Οι ιδιόκτητες πισίνες του Μητσοτάκη είναι μεγαλύτερες από το εξοχικό Τσίπρα

Βολές στην κυβέρνηση εξαπέλυσε με αφορμή το εξοχικό του Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.Βολές στην κυβέρνηση για «κιτρινισμό» εξαπέλυσε με αφορμή το εξοχικό του Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, επισημαίνοντας ότι η έκταση του εξοχικού το οποίο νοικιάζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μικρότερη από τις πισίνες που έχει στην ιδιοκτησία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μεγάλο σκάνδαλο το σπίτι που νοίκιασε ο Τσίπρας! Βέβαια το νοικιασμένο εξοχικό του Τσίπρα δεν είναι ούτε το μισό όχι από τα σπίτια αλλά από τις πισίνες των σπιτιών που δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, που είναι 250 τετραγωνικά» ανέφερε ο κ. Ζαχαριάδης κατά τη συζήτηση το προϋπολογισμού στη Βουλή. Κατήγγειλε, παράλληλα, ότι ο κιτρινισμός και οι προσωπικές επιθέσεις της κυβέρνησης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν «απουσία σχεδίου και πανικό στη διαχείριση της επικοινωνίας».

Ο κ. Ζαχαριάδης κάλεσε παράλληλα την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει εάν θα ψηφίσει την τροπολογία που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη όλων των ρυθμίσεων στα δάνεια του πολιτικού κόσμου αλλά και τα μισθώματα των πολιτικών. Επίσης ζήτησε από τη ΝΔ να δώσει απαντήσεις σχετικά με το πότε σκοπεύει να αποπληρώσει το δάνειο 310 εκατ. ευρώ που οφείλει το κόμμα στις τράπεζες. «Πόσα εξοχικά νοικιάζουμε με 310 εκατομμύρια ευρώ; Ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά τα λεφτά; Σας αφήνουμε στη μιζέρια σας και την κιτρινίλα σας» κατέληξε ο κ. Ζαχαριάδης απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου