Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος:Το στοίχημα της μετεγκατάστασης της Δ.Ε.Θ., στον δήμο Δέλτα και ειδικότερα στην Σίνδο , αφορά την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Απόσπασμα τοποθέτησης του επικεφαλής της παράταξης "Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ" Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου, στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δέλτα.Το στοίχημα της μετεγκατάστασης της Δ.Ε.Θ., στον δήμο Δέλτα και ειδικότερα στην Σίνδο , αφορά την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας.


Από την παράταξη ‘’Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ’’ καταθέσαμε επίσημο έγγραφο στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητώντας την δημιουργία αρραγούς μετώπου διεκδίκησης μέσω ψηφίσματος, για τα δημοτικά συμβούλια της Δυτικής Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα μας , μας οδηγεί σε επιχειρηματολογία που σχετίζεται με την άντληση πόρων μέσα από το ταμείο ανάκαμψης, την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Θεσσαλονίκης και της οικονομίας της, και της δημιουργίας μετώπου πολιτών και πολιτικών (ΟΛΩΝ των παρατάξεων) τουλάχιστον της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Είναι στο χέρι του δημάρχου να δημιουργήσει την απαιτούμενη δυναμική.

Όπως του είπα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου:

«Αν θέλει να το πάρει επάνω του και θεώρει πως δεν του είμαστε χρήσιμοι συνεχίζοντας να μας αγνοεί, θα πρέπει να γνωρίζει πως σε αυτόν θα λογίζεται η επιτυχία..σε αυτόν και η αποτυχία».

Ολόκληρη η τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης ‘’Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ’’ για το θέμα της Δ.Ε.Θ. στα δύο παρακάτω βίντε
ο.

 

https://youtu.be/4PsWyMUyZ1A

https://youtu.be/z4QaQxpKqkg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου