Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ευάγγελος Βενιζέλος: Μια εκδήλωση με την οποία δηλώνει «παρών» στις εξελίξεις

Συζήτηση με Φλωρίδη, Καρτάλη και Αλευρά για την Οργάνωση του Κράτους για τους Ολυμπιακούς του 2004 ως μοντέλο διαχείρισης κρίσεων.


Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση οργανώνει ο «Κύκλος Ιδεών» του Ευάγγελου Βενιζέλου το απόγευμα της Τετάρτης.

Ενδιαφέρουσα από το θέμα της: «Η οργάνωση του κράτους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ως μοντέλο διαχείρισης κρίσεων» - Προφανώς ο Ευ. Βενιζέλος το αντιπαραβάλει με το σημερινό μοντέλο κρίσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο και δεν κρύβει ότι θεωρεί ανεπαρκέστατο.

Ενδιαφέρουσα και από το θέμα της σύνθεσης των ομιλητών: Πέραν του ιδίου, που είχε αναλάβει επί Κώστα Σημίτη πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελευταία φάση της προσπάθειας για επιτυχή διεξαγωγή των Αγώνων, συμμετάσχουν ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Κώστας Καρτάλης και οΝάσος Αλευράς, που από τις θέσεις τους στην κυβέρνηση είχαν παίξει αποφασιστικό ρόλο να πετύχουν οι Αγώνες.(Προφανώς, με τη συμμετοχή τους -και όχι πχ με τη συμμετοχή της Γιάννας Αγγελοπούλου) επιδιώκει να δώσει μήνυμα για το είδος των στελεχών που θέλει να προτάσσει).


Κατά τη γνώμη της στήλης -και- με την παρούσα εκδήλωση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δηλώνει "παρών" στις εξελίξεις που ως βαθύτατα πολιτικό όν «οσμίζεται» ότι έρχονται, με τη ρευστότητα που καταγράφεται ήδη στην πολιτική ζωή της χώρας - ρευστότητα που μόλις άρχισε!

Πώς θα εκφραστεί το «παρών» του Ευάγγελου Βενιζέλου; Είναι ακόμα νωρίς να το μαντέψει κανείς-ίσως να μην το έχει αποκρυσταλλώσει και ο ίδιος - Είναι, όμως, παρών!


Η ανακοίνωση της εκδήλωσης:

Ο Κύκλος ιδεών διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

«Η οργάνωση του κράτους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ως μοντέλο διαχείρισης κρίσεων»

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 18:00

Συζητούν:

Νάσος Αλευράς, πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κώστας Καρτάλης, πρώην Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακής Προετοιμασίας, Υπουργείο Πολιτισμού

Γιώργος Φλωρίδης, πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης, πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού

Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, πρώην Υπουργός αρμόδιος για τον συντονισμό της Ολυμπιακής Προετοιμασίας

Συντονίζει η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω




ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου