Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Από τη Νίκαια ξεκινά η αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ – Στις 19:30 η ομιλία Τσίπρα

Την πρώτη του προεκλογική ομιλία θα πραγματοποιήσει σήμερα στη Νίκαια ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στις 19:30 στην Πλατεία 17ης Αυγούστου (Οσία Ξένη), όπου θα σημάνει το σήμα για την αντεπίθεση του κόμματος, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

«Θεωρώ αλαζονικό και δείχνει έπαρση αυτό που λέει ο κύριος Μητσοτάκης, να θεωρεί δεδομένη την ετυμηγορία των του ελληνικού λαού. Όπως και να θεωρεί ότι σε αυτές τις εκλογές τρέχει μόνος του», τόνισε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει εναλλακτικό σχέδιο εξουσίας από αυτό της ΝΔ. Για την ακρίβεια, για τη Δημόσια Υγεία, για τους πλειστηριασμούς».

«Αν επαναληφθούν αυτοί οι συσχετισμοί, θα έχουμε μια ανεξέλεγκτη κυβέρνηση. Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για 180 βουλευτές για να κάνουν αναθεώρηση του Συντάγματος μόνοι τους. Ποια κρυφή ατζέντα έχουν;», αναρωτήθηκε αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία.

«Αντί να γυρνάει ο κ. Μητσοτάκης όλη την Ελλάδα και να λέει ότι είναι ο νικητής, να υπάρξει μια ουσιαστική πολιτική συζήτηση για το πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου