Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Στο ΚΠΙΣΝ ο Αλέξης Τσίπρας, στη συζήτηση με Ομπάμα για το μέλλον της δημοκρατίας

Εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μεταξύ του Μπαράκ Ομπάμα και του Προέδρου του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλου, στο πλαίσιο του SNF Nostos Conference, με θέμα το μέλλον της δημοκρατίας.


«O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί σε συζήτηση που πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και του Προέδρου του ΙΣΝ Ανδρέα Δρακόπουλου στο πλαίσιο του SNF Nostos Conference, με θέμα το μέλλον της δημοκρατίας», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συζήτηση, η οποία θα ξεκινήσει στις 17:30.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε δώσει το «παρών» και στην προηγούμενη ομιλία του Μπάρακ Ομπάμα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις 16 Νοεμβρίου 2016. Τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρωθυπουργός και ο Μπάρακ Ομπάμα ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ. Για την ιστορία, εκείνη η επίσκεψή του στην Αθήνα ήταν η τελευταία που πραγματοποίησε πριν παραδώσει τη «σκυτάλη» της διακυβέρνησης της χώρας του στον Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου