Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Συνάντηση Ζαχαριάδη – Δούκα: Κάλεσμα συμμετοχής για να φύγει ο Μπακογιάννης

Με τον Κώστα Ζαχαριάδη συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, σε ένα κάλεσμα προς τον κόσμο να συμμετάσχει την ερχόμενη Κυριακή στις δημοτικές εκλογές, ώστε να απομακρυνθεί ο Κώστας Μπακογιάννης από το Δήμο της Αθήνας.


Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα προβλήματα των Αθηναίων, όπως είναι η δύσκολη καθημερινότητα, η ασφάλεια, το θέμα της σχολικής στέγης και οι κοινωνικές ανισότητες, που πιέζουν όλους όσους ζουν και εργάζονται στην Αθήνα.


Επίσης, μίλησαν για τις εμβληματικές δράσεις που θα κάνουν την Αθήνα περισσότερο βιώσιμη, ασφαλή, ανθεκτική και συμπεριληπτική.

Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να φτάσουμε στο δεύτερο γύρο, που θεωρούνταν αδιανόητο, δήλωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, προσθέτοντας ότι ο Κώστας Μπακογιάννης νόμιζε ότι θα κάνει άλλον έναν μεγάλο περίπατο.

«Είναι μέιζον να υπερβούμε τους εγωισμούς μας, μέιζον να φεύγει η σημερνή αποτυχημένη διοίκηση και για να γίνει αυτό δεν αρκεί το άθροισμα των παρατάξεών μας. Πρέπει να μιλήσουμε στον κόσμο που απείχε», επεσήμανε ο Κώστας Ζαχαριάδης και έκανε λόγο για πλαίσιο προοδευτικής συνεργασίας, με στόχο να γυρίσει η Αθήνα σελίδα.

Όπως είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης, υπήρξε ταύτιση απόψεων όσον αφορά στο περιβάλλον, την ενέργεια την ανάσχεση και το real estate.


Για να υπάρξει ανατροπή πρέπει να ξυπνήσουμε τον κόσμο που απείχε, τόνισε ο Κώστας Ζαχαριάδης μετά το τέλος της συνάντησης, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Χάρη Δούκα και διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστούν όταν γίνει δήμαρχος.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης άφησε σαφείς αιχμές για τη στάση του ΚΚΕ, που ζήτησε μήνυμα καταδίκης με λευκό ή άκυρο, λέγοντας ότι είναι αδιανόητη κα απαράδεκτη αυτή η θέση.


Από την πλευρά του, ο Χάρης Δούκας απηύθυνε κάλεσμα σε όλες τις Αθηναίες και όλους τους Αθηναίους που θέλουν να αλλάξει η πόλη και να βελτιωθεί η ζωή τους, να ψηφίσουν.


«Έχουμε ευκαιρία μπροστά μας να αλλάξουμε τη διοίκηση του Μπακογιάννη, να απευθυνθούμε στους Αθηναίους και τις Αθηναίες να έρθουν στην κάλπη, έχουν επιλογή αλλαγής», πρόσθεσε.

Κάλεσε ιδιαίτερα όσους δεν συμμετείχαν στον πρώτο γύρο, να δώσουν το παρών στις κάλπες αυτή την Κυριακή.

«Η συμμετοχή είναι θεμέλιο για τη δημοκρατία» ανέφερε ο Χάρης Δούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου