Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τη γιαγιά που δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ: «Θέλω να βγει ένας άνθρωπος, να ισάξει το κράτος»

Την Αθηνά Παπαχρήστου, τη γιαγιά που έκανε δωρεά στο ΕΚΑΒ ένα ασθενοφόρο, συνάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Μεσολόγγι. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε μαζί της για την απόφασή της να προχωρήσει στην αγορά του ασθενοφόρου, ενώ η ηλικιωμένη αποκάλυψε ότι όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης την πήρε τηλέφωνο για να την ευχαριστήσει, λέγοντας της ότι θα την επισκεφθεί όταν βρεθεί στο Μεσολόγγι, του απάντησε: «Να έρθεις, αλλά να πάρεις και κανένα ασθενοφόρο».


«Μεσολόγγι. Ζήτησα να δω την Αθηνά Παπαχρήστου. Τη ‘γιαγιά’ όλων μας, που από το κομπόδεμά της αγόρασε ασθενοφόρο για το ΕΚΑΒ.

Την ευχαρίστησα για το φιλότιμό της. Το φιλότιμο όμως, το 2023, δεν μπορεί να υποκαθιστά το Κράτος. Το λέει κι εκείνη: ‘Θέλω να βγει ένας άνθρωπος, κάπως να ισάξει ετούτο το κράτος’.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης της είχε τηλεφωνήσει να την ευχαριστήσει. Της είχε πει ότι θα πάει να τη δει. Η κυρία Αθηνά τού απάντησε: ‘Να ‘ρθεις αλλά πάρε και κανένα ασθενοφόρο’», έγραψε σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) ο Στέφανος Κασσελάκης.

{https://twitter.com/skasselakis/status/1735187236067381513]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου