Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Μήνυμα Κασσελάκη προς Ομογενείς: Η ΝΔ αρνείται να σας δώσει έδρες στη Βουλή

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσει το νομοσχέδιο που αφορά στην επιστολική ψήφο, μετά την αιφνιδιαστική κατάθεση τροπολογίας για επέκταση του μέτρου και στις εθνικές εκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε μήνυμα, γραμμένο στα αγγλικά, στους Έλληνες Ομογενείς.


Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσης τονίζει πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αρνείται να δώσει το δικαίωμα στους Ομογενείς να είναι υποψήφιοι και να εκπροσωπούν την κοινότητά τους από εκεί που ζουν. «Σας αξίζει κάτι καλύτερο» γράφει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media o Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνοντας πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το δικαίωμά σας να είστε ισότιμοι πολίτες, όπου κι αν βρίσκεστε».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:



«Προς τους συμπατριώτες μας Ελληνοαμερικανούς, Ελληνοαυστραλούς, προς τους συμπολίτες μας Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, στην Ευρώπη και αλλού, προς τους πολλούς Έλληνες που ζουν εκτός συνόρων και τη διασπορά μας σε ολόκληρο τον κόσμο:

Πάλι, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αρνείται να σας παραχωρήσει έδρες στο Κοινοβούλιο. Αρνείται να σας δώσει το δικαίωμα να είστε υποψήφιοι και να εκπροσωπείτε την κοινότητά σας από εκεί που ζείτε.


Ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί την αλλαγή του νόμου, ώστε κάθε περιοχή της διασποράς να μπορεί να εκπροσωπείται από έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο της δικής σας επιλογής. Από κάθε έναν από σας, εάν επιθυμείτε να υπηρετήσετε την πατρίδα σας σε δημόσιες υποθέσεις.

Η Νέα Δημοκρατία απλώς λέει "όχι" - και χωρίς καμία εξήγηση.

Σας αξίζει κάτι καλύτερο. Και αξίζετε μια πατρίδα που δεν κατακρίνεται στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης και στη συνέλευση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα σκάνδαλα κατασκοπείας που πηγάζουν απευθείας από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη - και από τον ανιψιό του.


Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το δικαίωμά σας να είστε ισότιμοι πολίτες, όπου κι αν βρίσκεστε.

Και μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαταστήσει την ηθική στην πατρίδα που όλοι αγαπάμε και μοιραζόμαστε.

Όλοι αξίζουμε κάτι καλύτερο».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου