Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Βήμα πρόκρισης στο Όσλο θέλει ο ΠΑΟΚ


Από το Όσλο, το οποίο θρηνεί το χαμό 76 ανθρώπων από το τρομοκρατικό χτύπημα του Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, θα ξεκινήσει η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά δοκιμάζεται απόψε (20:00 NOVA 2) στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας απέναντι στην Βαλερένγκα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στόχος της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι στο σημερινό παιχνίδι είναι η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, το οποίο θα της δώσει το «πάνω χέρι» για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Βαλερενγκα, την οποία σημειωτέον είχε αποκλείσει και πριν από δύο χρόνια, θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Γιώργο Μπαλάφα, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Πάμπλο Κοντρέρας, λόγω της συμμετοχής του με την εθνική Χιλής στο Κόπα Αμέρικα.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Μπόλονι θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3. Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι η εξής:  Χαλκιάς (τερματοφύλακας), Λίνο (αριστερό μπακ), Έτο (δεξί μπακ) Μαλεζάς-Τσιρίλο  (κεντρικό αμυντικό δίδυμο), Αρίας (κόφτης) Πάμπλο Γκαρσία - Λαζάρ (εσωτερικοί χαφ) Φωτάκης (αριστερό εξτρέμ) Βιεϊρίνια (δεξί εξτρέμ), Αθανασιάδης (σέντερ φορ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου