Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Έχασε τον κόσμο κάτω από... το κρεβάτι της


Η 65χρονη Inocenta Hernandez από την Πόλη της Γουατεμάλας άκουσε έναν εκκωφαντικό ήχο κι έτρεξε να δει τι συμβαίνει φοβούμενη για την ασφάλεια των εγγονιών της που έπαιζαν μέσα στο σπίτι. Στη γειτονιά ήταν όλα ειρηνικά... και τότε κατάλαβε ότι ο ήχος προερχόταν μέσα από το σπίτι. Επέστρεψε και ψάχνοντας... ανακάλυψε... Τι ανακάλυψε; Μία τεράστια μαύρη τρύπα κάτω από το κρεβάτι της. Η τρύπα είχε διάμετρο περίπου ένα μέτρο και βάθος περίπου 12.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε μαύρη τρύπα σε σπίτι της Πόλης της Γουατεμάλας. Μάλιστα είναι σύνηθες φαινόμενο να ανοίγουν τεράστιοι γιγάντιοι λάκκοι στην επιφάνεια της γης, οι οποίοι προκαλούνται από τις τροπικές καταιγίδες που πλήττουν την περιοχή. Το μέγεθός τους κυμαίνεται είτε από μία μικρή λακκούβα μέχρι και εκατοντάδες στρέμματα, όπως δημοσίευσε το Yahoo! News.



Τον Μάιο του 2010 στο έδαφος της Πόλης άνοιξε μία τεράστια μαύρη τρύπα στην οποία βυθίστηκαν ολόκληρα κτίρια. Ωστόσο δεν έχουν σημειωθεί ακόμη θάνατοι. Στο μεταξύ, το φαινόμενο έχει παρουσιαστεί και στο Τέξας το 2008, όπου η τρύπα η οποία άνοιξε είχε βάθος 183 μέτρα και διάμετρο 46 και μέσα της βυθίστηκαν ένα τρακτέρ, δεκάδες τηλεφωνικοί στύλοι κι εξοπλισμός απάντησης πετρελαίου. 

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου