Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Απάντηση Γκουντενούδη σε δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΡΩΙΝΗ” του Κιλκίς

"Αναφορικά με το δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας σας “ΠΡΩΙΝΗ” του Κιλκίς της Τρίτης 19-7-2011 με τον τίτλο “Γιατί δεν γίνονται έλεγχοι στο Κιλκίς”, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής. Οι υπάλληλοι της αρμόδιας Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, παρά τις γνωστές αντικειμενικές δυσκολίες, πράττουν το καλύτερο δυνατό υπερβαίνοντας πολλές φορές το, τυπικά, ευνοούμενο υπηρεσιακό καθήκον. Το αποτέλεσμα της εργασίας τους άνετα μπορεί να κριθεί ως επαρκέστατο......

Στο δημοσίευμα της ΠΡΩΙΝΗΣ γίνεται αναφορά μόνο στους ελέγχους του μηνός Ιουνίου, γεγονός που δεν αποτυπώνει ευκρινώς την γενικότερη εικόνα. Επί πλέον, θα πρέπει να επισημανθεί, ότι η σύγκριση του ν. Κιλκίς με άλλους νομούς σχετικά με τους πραγματοποιηθέντες ελέγχους σε εισαγόμενα και εξαγόμενα προϊόντα ζωικής και φυτικής παραγωγής, είναι άνευ αντικειμένου, αφού τα αντίστοιχα μεγέθη δεν είναι συγκρίσιμα. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να γίνει σύγκριση στοιχείων για εξαγωγή προϊόντων φυτικής παραγωγής μεταξύ του νομού μας και των νομών Ημαθίας, Πιερίας ή Πέλλας με τις μεγάλες παραγωγές οπωροκηπευτικών.
Θεωρώντας, ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας σας, αδικεί τις Υπηρεσίες μας και τους εργαζομένους σε αυτές, σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφόρηση, η οποία θα διασφαλίσει τόσο την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων, όσο και την ακριβή ενημέρωση των αναγνωστών."

Με εκτίμηση

Χρήστος Γκουντενούδης
Αντιπεριφερειάρχης 


Πηγή: ΠΡΩΙΝΗ ΚΙΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου