Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Πρεμιέρα με λευκή ισοπαλία για ΠΑΣ και Άρη


Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την πρώτη μέρα της «κουτσουρεμένης» πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, ΠΑΣ Γιάννενα και Άρης ήρθαν ισόπαλοι με 0-0.
Ο Άρης στο πρώτο μέρος, ήταν ανώτερος αλλά είχε αντίπαλο την τύχη (και όχι τον … αγχωμένο ΠΑΣ) κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν κατάφερε να προηγηθεί.
Πέραν από κάποιες ευκαιρίες με τον Λαζαρίδη (5΄) και Καστίγιο (12΄), δημιούργησε την απίστευτη φάση...

του 38ου λεπτού. Ο Τόχα σούταρε δυνατά εξουδετερώνοντας τον Φέγκρους, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι. Το «ριμπάουντ» πήρε ο Καπετάνος και με νέο σουτ σημάδεψε ξανά το δοκάρι, σε μια φάση που πολύ σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κατάφερε να περιορίσει τους φιλοξενούμενους και να ισορροπήσει το ματς, χωρίς όμως να δημιουργήσει ευκαιρία. Γενικά το θέαμα ήταν κάκιστο μετά το διπλό δοκάρι του Άρη, ενώ ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να απειλήσει ούτε όταν ο Ντεμόλ άλλαξε και τους δύο ακραίους επιθετικούς του, ρίχνοντας το ματς τους Ζαϊρί, Γεωργίου. Ένα σουτ του Μπακαγιόκο έξω από την περιοχή που απέκρουσε ο Σηφάκης στις καθυστερήσεις, ήταν η καλύτερη στιγμή για τους Γιαννιώτες.
 
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-0
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Κίτρινες: Μπουζίντ, Πάντος - Μίσελ, Καπετάνος, Φατί
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Φεγκρούς, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Πατσατζόγλου, Κεϊτά (86΄ Τζημόπουλος), Λίλα, Ντε Βισέντι (81΄ Ζαϊρί), Μπακαγιόκο, Τζάνης (66΄ Γεωργίου)
ΑΡΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ντίκο, Μίσελ, Φατί, Τόχα (61΄ Αγγελούδης), Νέτο, Καπετάνος, Σολτάνι, Καστίγιο (+90΄ Παπαστεριανός)
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου