Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Διοικητής πυροσβέστης νεκρός στην πυρκαγιά στη Μάνη








Διοικητής πυροσβέστης νεκρός στην πυρκαγιά στη Μάνη
Ένας αξιωματικός της Πυροσβεστικής βρήκε τραγικό θάνατο στη φωτιά που μαίνεται σε δασική έκταση στο Βαθύ Ανατολικής Μάνης.

Τον άτυχο άνδρα βρήκαν συνάδελφοί του απανθρακωμένο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική πρόκειται....
για τον 49χρονο Κωνσταντίνο Καστρή, Αντιπύραρχο, διοικητή της Πυροσβεστικής Γυθείου.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Την οδύνη του για τον θάνατο του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, αντιπυράρχου Κωνσταντίνου Καστρή, που έπεσε σήμερα εν ώρα καθήκοντος, κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Βαθύ Ανατολικής Μάνης, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Στο μήνυμά του ο κ. Παπούλιας αναφέρεται στην αυτοθυσία και την αυταπάρνηση του αξιωματικού και κάνει λόγο για αρετές οι οποίες "μας συγκινούν βαθιά και μας φέρνουν αντιμέτωπους με το αδιαμφισβήτητο καθήκον μας να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να είναι το τελευταίο θύμα στα μέτωπα της φωτιάς". Εκφράζει δε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Κωνσταντίνου Καστρή και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Εξάλλου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής έδωσε εντολή να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού αύριο, Τρίτη, ημέρα ταφής του αντιπυράρχου
.   newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου