Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Δεύτερη ήττα για τον ΠΑΟΚ στην Κύπρο


Δεύτερη ήττα για τον ΠΑΟΚ στην Κύπρο
Χωρίς νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Κύπρο ο ΠΑΟΚ, στο τουρνουά της Ανόρθωσης για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή της. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε απόψε και από τους διοργανωτές, όπως συνέβη και στην.... πρεμιέρα του από τον Απόλλωνα Λεμεσού, με σκορ 1-0. Ανιαρό στο σύνολο του το ματς, γεγονός στο οποίο συνετέλεσαν και οι πολλές αλλαγές που έκαναν στη διάρκειά του αμφότερες οι ομάδες.



Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 39’ λεπτό. Ο Βουτσίσεβιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τζανίσιο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν τμήματα υποδομής της Ανόρθωσης, ο ΠΑΟΚ, αλλά και οι Γιάννης Οκκάς, Νίκος Φρούσσος, Γιώτης Εγκωμίτης. Ποδοσφαιριστές που θήτευσαν και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι συνθέσεις:

Ανόρθωση: Σταχόβιακ (75’ Κωνσταντίνου), Τζανίσιο, Λεϊβακαμπέσι (46’ Αντιντς), Τόμασιτς, Σπρόκελ, Κόλιν (46’ Στάνισλαν Ανγκέλοφ), Λαμπάν (83’ Θεοδώρου), Βουτσίσεβιτς (57’ Μ. Μιχαήλ), Λαμπόρδε (57’ Μαραγκός), Ρονκάτο (65’ Ρέζεκ), Εμίλ Ανγκέλοφ (70’ Χατζηγεωργίου).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (57’ Ζουλιάν), Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Μαλεζάς (65’ Σαβίνι), Γκαρσία (43’ Σκέμπης), Αρίας (57’ Ρομπέρ), Τσουκαλάς (90’ Ιντζίδης), Βιεϊρίνια (57’ Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης (57’ Κουρδάκης), Αθανασιάδης (57’ Ετο)                       newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου