Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ξινή του βγήκε η dolce vita!


Ξινή του βγήκε η dolce vita!
Ξινή του βγήκε ενός Σερραίου κτηνοτρόφου η dolce vita στη Βουλγαρία, αφού η δίμετρη καλλονή με την οποία… γλέντησε και στη συνέχεια θέλησε να κοροϊδέψει αποδείχτηκε πιο πονηρή και πιο σβέλτη από εκείνον!

Ολα άρχισαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο 55χρονος ταξίδεψε μέχρι το Σαντάνσκι για να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης, παρέα με νεαρή Βουλγάρα. Ο άντρας γνώριζε τα κατατόπια, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που «πεταγόταν» στη γειτονική πόλη για ταξιδάκι αναψυχής.


Ετσι, όταν έφτασε, επικοινώνησε αμέσως με μια κοπέλα, με την οποία έκλεισε ραντεβού για ερωτική συνεύρεση, έναντι 50 ευρώ. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο της περιοχής, αλλά όταν έφτασε η ώρα της πληρωμής, ο κτηνοτρόφος άφησε στο κομοδίνο του δωματίου το ποσό των 20 ευρώ κάνοντας την αλλοδαπή έξαλλη.

Οταν του ζήτησε τον λόγο, εκείνος επικαλέστηκε την οικονομική κρίση στην Ελλάδα προσθέτοντας ότι δεν έπαιρνε μεγάλο μισθό και δεν μπορούσε να δώσει παραπάνω λεφτά. Φυσικά αυτό λίγο ένοιαζε την ξανθιά «πεταλουδίτσα», η οποία τον προειδοποίησε πως αν δεν της έδινε το ποσό που είχαν συμφωνήσει, θα είχε άσχημα ξεμπερδέματα. Ο Σερραίος όμως δεν έδωσε σημασία στα λόγια της και άρχισε να ντύνεται για να φύγει.

Η πανέμορφη κοπέλα έβαλε τις φωνές και άρχισε να τον βρίζει, ενώ βλέποντας ότι ο άντρας δεν είχε σκοπό να της δώσει τα υπόλοιπα 30 ευρώ τηλεφώνησε από το κινητό της στον 25χρονο φίλο της, στον οποίο είπε τι είχε συμβεί. Ο Σερραίος, που κατάλαβε πως θα είχε μπλεξίματα, έφυγε άρον-άρον από το δωμάτιο και έτρεξε προς το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε παρκάρει λίγα μέτρα πιο μακριά από το ξενοδοχείο.

Ομως λίγο πριν μπει μέσα και αναχωρήσει για την Ελλάδα, τον πρόλαβε ο «φουσκωτός» Βούλγαρος, ο οποίος του ζήτησε τον λόγο. Εντρομος ο 55χρονος, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα δεν είπε κουβέντα και έβγαλε από την τσέπη του παντελονιού του 50 ευρώ, τα οποία έδωσε στον μαινόμενο νεαρό. Κατόπιν επιβιβάστηκε στο όχημά του, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Ο 55χρονος κτηνοτρόφος ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει... Το σίγουρο πάντως είναι ότι αν προτιμήσει ξανά τα κορίτσια του Σαντάνσκι, θα φροντίσει να τα πληρώνει, όπως έχουν προσυμφωνήσει. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ζωηροί Βορειοελλαδίτες επιχείρησαν να αθετήσουν τη συμφωνία τους με ιερόδουλες της βουλγαρικής πόλης, με αποτέλεσμα είτε να πληρώσουν στο τέλος τα διπλάσια είτε να γυρίσουν σπίτι τους με μαυρισμένα μάτια και μώλωπες.



madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου