Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Το πρωΐ καθηγητής, το βράδυ πορνοστάρ


Διπλή ζωή ως πορνοστάρ και στρίπερ αποκαλύφθηκε ότι έκανε Βρετανός καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ο 31χρονος Μπένεντικτ Γκάρετ, γνωστός στο ροζ καλλιτεχνικό κύκλωμα με το ψευδώνυμο «Τζόνι Ανγκλέ», κινδυνεύει τώρα με διαγραφή από την ένωση εκπαιδευτικών, σε περίπτωση που κριθεί ακατάλληλος για διδασκαλία από το πειθαρχικό συμβούλιο.

Εκτός από αρμόδιος του τομέα προσωπικής και κοινωνικής εκπαίδευσης σε γυμνάσιο του Ιλφορντ, ο Γκάρετ διατηρούσε ιστοσελίδα soft πορνό, η οποία, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε και πληροφορίες για τη δουλειά του ως στρίπερ, ενώ παράλληλα κατηγορείται ότι είχε εμφανιστεί σε τρέιλερ του πορνογραφικού τηλεοπτικού δικτύου Television X. Στο σάιτ, ο 31χρονος καθηγητής ποζάρει ημίγυμνος με στολή πυροσβέστη και μεταξύ των προσόντων του αναφέρει ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια «διδάσκει στους νέους να είναι ανοιχτόμυαλοι και ανεκτικοί απέναντι στους άλλους».

Η έρευνα του σχολείου γύρω από τις «εξωσχολικές» δραστηριότητες του Γκάρετ ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010, όταν μαθητές του ενημέρωσαν τους άλλους καθηγητές τους ότι είχαν δει link στο Facebook για τρέιλερ πορνογραφικού περιεχομένου στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ίδιος.

Στην κατάθεσή του στο πειθαρχικό, ο Γκάρετ υπερασπίστηκε τις πράξεις του λέγοντας ότι οι καθηγητές δικαιούνται να κρατούν την ιδιωτική και την επαγγελματική τους ζωή χωριστά. Για τον λόγο αυτό, τόνισε ότι είναι σημαντικό να τους αναγνωριστεί το δικαίωμα να έχουν προσωπική ζωή. «Οι καθηγητές σε όλη τη χώρα πίνουν και καπνίζουν. Είτε συμφωνεί κανείς με αυτό που κάνουν είτε όχι, δεν μπορεί να μην τους αναγνωρίσει το γεγονός ότι είναι καταπληκτικοί καθηγητές μέσα στην τάξη» επεσήμανε ο Γκάρετ που δεν έδειξε ίχνος  μεταμέλειας.



Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου