Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

"Ευτυχώς που υπάρχει και ο Μιχάλης"


Δεκάδες στελέχη και οπαδοί του ΠΑΣΟΚ συρρέουν καθημερινά στο γραφείο του Μιχάλη Καρχιμάκη στην Ιπποκράτους. Ο Γραμματέας φαίνεται να έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στους συνεργάτες του προκειμένου να μπει μια τάξη στην λίστα των επισκεπτών του, γιατί όπως ο ίδιος επεσήμανε “λίαν συντόμως η λίστα αυτή θα μεγαλώσει σε υπερβολικό βαθμό”.

Οι επισκέπτες του κ. Καρχιμάκη αυτό που ζητούν και εν πολλοίς απαιτούν είναι να σταματήσει η απαξίωση, εκ μέρους της Κυβέρνησης, των δημοσίων υπαλλήλων. Παράλληλα προσπαθούν να μάθουν εάν ο Οργανισμός στον οποίο ανήκουν

είναι απο εκείνους που πρόκειται να καταργηθεί. Όπως μαθαίνω ο κ. Καρχιμάκης δεν έχει απαντήσεις για όλα παρά το γεγονός οτι έχει πλήρη ενημέρωση. Και όπως η ίδια πηγή μου είπε δεν έχει απαντήσεις γιατί καθημερινά τα δεδομένα αλλάζουν.

Είναι προφανές οτι το κόμμα έχει δυσκολίες και έλαχε του Μιχάλη Καρχιμάκη να σηκώσει το βάρος. Αυτό μπορεί ωστόσο να είναι δύσκολο για τον ίδιο είναι όμως μάλλον ανακουφιστικό για τον Πρωθυπουργό γιατί όπως είπε κορυφαίος Υπουργός σε ομήγυρη στο καφενείο της βουλής “εάν δεν ήταν ο Μιχάλης θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα...Του χρωστάει πολλά ο Παπανδρέου”.

Στο ίδιο μήκος κύματος όμως ήταν και καθημερινός συνομιλητής του Πρωθυπουργού ο οποίος υποστηρίζει οτι “είναι τυχερός ο Γιώργος με τον Μιχάλη στο κόμμα.Ευτυχώς όμως που το παραδέχεται...”.

Το θέμα είναι αλλού. Για πόσο ακόμα θα αντέχει ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αλλά και για πόσο χρονικό διάστημα θα αντέχουν τα στελέχη...
 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου