Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Σε ρυθμούς «σκληρού ροκ» η ΝΔ.NON PAPER ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ !


Σε ρυθμούς «σκληρού ροκ» η ΝΔ  Μια πρόγευση των όσων θα πει ο κ. Αντ. Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη, στις 17 του μηνός, δίνουν οι αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών της ΝΔ για τις διαρθρωτικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση. Είναι σαφές ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος και θα κλιμακώσει την επίθεσή του προσωπικά στον πρωθυπουργό, είναι αποφασισμένος ?παρά τις διαφωνίες βουλευτών του κόμματός του? να συνεχίσει μέχρι τέλους την τακτική του "σκληρού ροκ".
Είναι χαρακτηριστικό ότι, χθες, σε σημείωμα της ΝΔ για το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ιδιοκτητών ταξί γίνεται ουσιαστικά ένας παραλληλισμός με τη χούντα. Στο θέμα της επιστροφής των αδειών ταξί στο κράτος η ΝΔ σημειώνει ότι "τέτοια ρύθμιση είχε γίνει ΜΟΝΟ επί χούντας".
Στο πεδίο της Οικονομίας ο κ. Χρ. Σταϊκούρας εξαπέλυσε επίθεση τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην τρόικα. "Οφείλουν, επιτέλους, οι εμπνευστές και οι εκτελεστές της λανθασμένης συνταγής να αντιληφθούν ότι αυτή ευθύνεται για τα αδιέξοδα στην Οικονομία: για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό, τη μεγάλη ύφεση, την πρωτόγνωρη ανεργία. Και οφείλουν να αλλάξουν πολιτική".

"Οχι στα λόγια, με διαγγέλματα, γενικότητες και ευχολόγια. Αλλά στην πράξη, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες". Εν τω μεταξύ, χθες αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος δεν δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής του αιτήματος του κ. Σαμαρά για εκλογές τώρα.
Ο πρώην υπουργός υπενθύμισε παλαιότερη θέση του περί "συνταγματικής κατοχύρωσης της τετραετίας, για να μην υπάρχει αυτή ακριβώς η αστάθεια διαρκώς και αυτοί οι αιφνιδιασμοί που δεν τιμούν πια τους σταθερούς κανόνες που θα έπρεπε να έχει μια σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα" και σημείωσε ότι "οι εκλογές σήμερα φαντάζουν ως η λιγότερο επώδυνη λύση".
Γ. ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου