Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ενας… «σούπερ ήρωας» για το Seattle


Ενας... «σούπερ ήρωας» για το Σιάτλ (1)
Ενας “αυτοσχέδιος” σούπερ ήρωας γνωστός ως Φίνιξ Τζόουνς αποκάλυψε το πρόσωπό του σε δικαστήριο στο Σιάτλ, καθώς ανέμενε την απόφαση για επίθεση που πραγματοποίησε με σπρέι πιπεριού.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Φοίνιξ Τζόουνς – κατά κόσμον Μπέντζαμιν Φόντορ- επιτέθηκε σε τέσσερα άτομα, την ώρα που έφευγαν από νυχτερινό κέντρο του Σιάτλ.

Την ώρα που τελείωσε η ακρόαση στο δικαστήριο, έσκισε ένα πουκάμισο αποκαλύπτοντας την κιτρινόμαυρη στολή του σούπερ “ήρωα”
Οι εισαγγελείς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει αν θα αποδόσουν κατηγορίες, αλλά ο Φόντορ ισχυρίστηκε ότι θα συνεχίσει την μάχη κατά του εγκλήματος.
Ο 23χρονος “σούπερ ήρωας”, ο οποίος ηγείται του Κινήματος Σούπερ Ηρώων της Rain City, δήλωσε ότι προσπάθησε να τερματίσει έναν καβγά. Ωστόσο, οι θαμώνες του κλαμπ ισχυρίστηκαν ότι δεν υπήρξε ποτέ διαπληκτισμός.
Ενας... «σούπερ ήρωας» για το Σιάτλ (2)
“Θα συνεχίσω να περιπολώ με την ομάδα μου, ίσως κι απόψε”, δήλωσε ο “σούπερ ήρωας” στους Seattle Times την Πέμπτη. “Είμαι σαν όλους τους άλλους. Η μόνη διαφορά είναι ότι προσπαθώ να σταματήσω την εγκληματικότητα στην γειτονιά μου”, πρόσθεσε.
Κατά την διάρκεια της ακρόασης, ένας εκ των δικαστών ζήτησε από τον Τζόουνας να βγάλει τη μάσκα. Ωστόσο την φόρεσε ξανά για να μιλήσει στους δημοσιογράφους.
Η αστυνομία του Σιάτλ δεν προτίθεται να καλέσει τον “σούπερ ήρωα” για να τους βοηθήσει, προκειμένου να διατηρήσουν το Σιάτλ ασφαλές.


ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου