Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Τρεις υποψήφιους από την Ευρώπη εξετάζει η ΠΑΕ Άρης

Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη και μάλιστα άμεσα, βρίσκεται η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης. Δεκάδες είναι οι περιπτώσεις των προπονητών που έχουν προταθεί στους «κίτρινους», μεταξύ αυτών και
τριών Ισπανών, μέσω του Αντόνιο Καλσάδο. Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της ομάδας, έχουν κάνει ένα καλό ξεσκαρτάρισμα, και αυτή την στιγμή έχουν καταλήξει σε τρία ονόματα προπονητών. Η τελική τριάδα, προέκυψε βάση συγκεκριμένων κριτηρίων που έθεσε η διοίκηση με πρώτα απ΄ όλα το οικονομικό. Έτσι λοιπόν η
προσοχή  επικεντρώθηκε σε τεχνικούς με λογικό «κασέ», ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί η διοίκηση τόσο στις προσωπικές του οικονομικές απαιτήσεις, όσο και στις απαιτήσεις που θα έχει όσο αφορά μεταγραφικούς στόχους. Ένα ακόμη κριτήριο που έθεσαν οι άνθρωποι του Άρη είναι η ηλικία(το πολύ 48 ετών), ενώ θέλουν  τον νέο προπονητή να τον συνοδεύουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όπως για παράδειγμα να είναι φιλόδοξος, να έχει φρέσκες ιδέες, να είναι λάτρης του μοντέρνου ποδοσφαίρου και το κυριότερο να επιβάλλει την πειθαρχία στην ομάδα.
Οι τρεις που έχουν ξεχωρίσει διαθέτουν αυτά τα στοιχεία, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι είναι ευρωπαίοι και δεν έχουν εργαστεί ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες η προέλευση τους είναι από την κεντρική Ευρώπη( Γαλλία και Γερμανία), με τους Ντίμη Παπαιωάννου και Αντώνη Ζαμπέτα να είναι οι δύο που έχουν αναλάβει το θέμα. Στο μεταξύ να υπογραμμιστεί, ότι στο τραπέζι «έπεσαν» και ονόματα Ιταλών και Πορτογάλων τεχνικών, ωστόσο για το λόγο ότι οι Ιταλοί είναι ακριβοί και ότι οι περιπτώσεις των Πορτογάλων δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, απορρίφθηκαν αμέσως.
Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ο ένας έχει το προβάδισμα. Και όντως μεταξύ των τριών προπονητών που έχει ξεχωρίσει η διοίκηση, ο ένας εξ αυτών είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει και να αναλάβει την ομάδα. Ο συγκεκριμένος μάλιστα έχει ενημερωθεί για τα πάντα στο σύλλογο και έχει σχηματίσει ήδη μια πρώτη εικόνα για τις συνθήκες εργασίες που τον περιμένουν, στη περίπτωση φυσικά που πει το «ναι». Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι στη ΠΑΕ αναμένουν την απάντηση του, η οποία δεν αποκλείεται να έρθει ακόμη και σήμερα.

metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου