Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Βενιζέλος


 

Ύστερα από τη μικρή περιπέτεια της υγείας του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος έλαβε εξιτήριο σήμερα το πρωί από την κλινική όπου εισήχθη με κοιλιακό άλγος τα ξημερώματα της Τρίτης.
Στις Κάννες ενδέχεται να μεταβεί ο κ. Βενιζέλος καθώς εξετάζει το ενδεχόμενο να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου ,
όπου το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί μία νέα Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας τα τελευταία 24ωρα.
Σημειωτέον ο Γ.Παπανδρέου κλήθηκε εσπευσμένα να μεταβεί στο γαλλικό θέρετρο, όπου την Πέμπτη και την Παρασκευή θα συνεδριάσει η G20, μετά την απόφασή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος επί της συμφωνίας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.
Σήμερα, στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μεγάλη συνάντηση μεταξύ του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, του προέδρου της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι, του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο, του επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.
Στις 9:30 το βράδυ θα ακολουθήσει συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου