Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκλογές στο Επαγγελματικό και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων διοικητικών συμβουλίων του Επαγγελματικού και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου. Ένα...
μήνα αργότερα, στις 11 Δεκεμβρίου στις κάλπες θα κληθούν και τα μέλη του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο «κατεβαίνουν» επτά συνδυασμοί και ένας μεμονωμένος υποψήφιος, ο Παναγιώτης Στακτόπουλος. 

Στο ψηφοδέλτιο «Αγωνιστική Ενότητα Μικρών και Αυτοαπασχολούμενων Επαγγελματιών», επικεφαλής είναι ο Σταύρος Μουμουλίδης, στην «Ανανέωση Νέο Επιμελητήριο», ο Ελευθέριος Γεωργιάδης, στην «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία για τους Επαγγελματίες», η Σταυρούλα Σιωζοπούλου και ο Παναγιώτης Παγκράτης επικεφαλής του συνδυασμού «Επαγγελματικός Συναγερμός Ρήξης και Ανατροπής». 
Ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορπίδης, διεκδικεί εκ νέου τη θέση, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Ισχυρό Επιμελητήριο Στήριγμα στον Επαγγελματία», ενώ η «Η Νέα Πορεία», έχει επικεφαλής τον Χρήστο Βασιλάκο και ο συνδυασμός «Πρώτα Επαγγελματίας για τη Θεσσαλονίκη της καινοτομίας και της ανάπτυξης» τον Χριστόφορο Εδιάρογλου. 
Οι επτά υποψήφιοι κατέρχονται στις εκλογές με συνολικά 94 υποψηφίους στον τομέα των επαγγελματιών και 273 σε αυτό των υπηρεσιών.
Στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο συνολικά έξι συνδυασμοί, με 240 υποψηφίους στον τομέα των βιοτεχνών και 127 στον τομέα των υπηρεσιών διεκδικούν την πρωτιά: Ο νυν πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Ένωση Βιοτεχνών-Νέοι Ορίζοντες», ο συνδυασμός «Βιοτεχνική Συνεργασία», με επικεφαλής τον Ιωάννη Παπαργύρη, ο Γεώργιος Τίκης με τη «Βιοτεχνική Αλληλεγγύη», «Η αναγέννηση των Βιοτεχνών», με επικεφαλής τον Σταύρο Ζαχαρέλη, «Η Αδέσμευτη Κοινωνία», του Ανδρέα Σταμπολίδη και «Η Αγωνιστική Ενότητα Μικρών και Αυτοαπασχολούμενων Βιοτεχνών», με επικεφαλής τον Ιωάννη Παπαδόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου