Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Με Παπαδήμο - Σαμαρά συναντήθηκε η τρόικα


Με Παπαδήμο - Σαμαρά συναντήθηκε η τρόικα
Περίπου μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τα στελέχη της τρόικας ενώ ακολούθησε συνάντηση του κ. Παπαδήμου με τον επικεφαλής της Task Force Χορστ Ράιχενμπαχ
Κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τα μέλη της τρόικας έγινε ενημέρωση και διασταύρωση των στοιχείων που έλαβαν οι εκπρόσωποι των πιστωτών από τους αρμόδιους υπουργούς.

Ο πρωθυπουργός συναντάται το απόγευμα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά.
Μετά την επίσκεψή τους στο Μαξίμου, οι εκπρόσωποι της τρόικας συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τούς επανέλαβε τις δυσκολίες υλοποίησης που παρουσιάζει το δημοσιονομικό πρόγραμμα.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Σαμαράς επεσήμανε το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί από την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική, υποδεικνύοντας τις αλλαγές που πρέπει να υιοθετηθούν.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Οικονομικών Ι.Μουρμούρας, ο αναπληρωτής τομεάρχης Χ.Σταϊκούρας και ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ Χ.Λαζαρίδης

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου