Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

«Ναι» σε ανασχηματισμό από τον Παπανδρέου

«Η στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην απρόσκοπτη λειτουργία της κυβέρνησης Παπαδήμου και στην υλοποίηση όλων των δεσμεύσεων τις οποίες έχουν αναλάβει η χώρα και οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στην κυβέρνηση» αναφέρεται σε δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Πάνου Μπεγλίτη.


Ο κ. Παπανδρέου έδωσε το «πράσινο φως» στον Λουκά Παπαδήμο να προχωρήσει και σε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, αν βεβαίως ο πρωθυπουργός το θεωρεί σκόπιμο.


Στη δήλωση του κ. Μπεγλίτη αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. «επαναβεβαίωσε την υποστήριξη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση για τη θετική ολοκλήρωση της αποστολής τους, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης και 27ης Οκτωβρίου και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης».


Αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι καθορίζεται με βάση το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου της κυβέρνησης, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την ελπίδα του για θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση.


Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου