Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΡΙΖΑ: Συρόμαστε στην επιλογή «και Μνημόνιο και ασύντακτη χρεοκοπία»


ΣΥΡΙΖΑ: Συρόμαστε στην επιλογή «και Μνημόνιο και ασύντακτη χρεοκοπία»
Μοιραία οδηγούμαστε σε νέα μέτρα, λόγω της αποτυχημένης και άδικης πολιτικής που εφαρμόζεται, τονίζει ο Δημ.Παπαδημούλης. Σκληρή γλώσσα για τις υποργικές παλινωδίες σχετικά με το βίο της κυβέρνησης
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Κόκκινο 105,5, για να περιγράψει την εικόνα που παρουσιάζουν τα στελέχη της κυβέρνησης Παπαδήμου με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Πρόκειται για έναν τραγέλαφο «ανάμεσα στα αδιέξοδα που οδηγεί αυτή η πολιτική και στα πολιτικά αδιέξοδα που δημιουργεί η υποκρισία των εταίρων αυτής της τρικέφαλης κυβέρνησης», σημείωσε, καθώς «την ίδια ώρα που κάποιοι εντός της κυβέρνησης ζητούν να παραταθεί ο βίος αυτής της κυβέρνησης, κάποιοι άλλοι λένε ότι τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να καλυφθούν οι τρύπες του προϋπολογισμού του 2011 πρέπει να τα πάρει η επόμενη κυβέρνηση».
Οι πολίτες βιώνουν «τα αδιέξοδα όσων αποφάσισαν και εφαρμόζουν μια αναποτελεσματική και κραυγαλέα αποτυχημένη κι άδικη πολιτική. Μοιραία επανέρχεται στην επικαιρότητα μετά και την καταγεγραμμένη απόκλιση από τους στόχους του προϋπολογισμού το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων. Ζούμε όμως ταυτόχρονα και την υποκρισία της Αγίας Τριάδας του Μνημονίου, της τρικομματικής συγκυβέρνησης».
Η ακολουθούμενη πολιτική μας οδηγεί επιταχυνόμενα από το «ή Μνημόνιο ή Χρεωκοπία» στο και Μνημόνιο και ασύντακτη χρεωκοπία μιας ολόκληρης χώρας, όπως είπε.
«Είναι επείγουσα ανάγκη να στηρίξουμε τόσο τις κοινωνικές αντιστάσεις που αναπτύσσονται κατά αυτής της πολιτικής όσο και την άμεση στροφή σε πολιτικές ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της οικονομίας».
«Επιβάλλεται να τρέξουμε τις ενωτικές πρωτοβουλίες, να μην επαναπαυτούμε στα δημοσκοπικά νούμερα, για την δημιουργία ενός ισχυρού αντι-νεοφιλελευθερου πόλου και πάντα σε με επαφή με την κοινωνία, να ανατρέψουμε αγκυλώσεις, στερεότυπα που μας εμποδίζουν να κάνουμε αυτό που η κοινωνία μας «τραβάει από το μανίκι» να κάνουμε», κατέληξε.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου