Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεν είναι εποχές για «δαχτυλίδια»

Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεν είναι εποχές για «δαχτυλίδια»
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», ο υπουργός Ανάπτυξης ζητά αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές και επισημαίνει ότι «όσον αφορά το «δαχτυλίδι», οι εποχές έχουν αλλάξει».
«Έπρεπε να είχαμε κάνει το παν για να αποφύγουμε το μνημόνιο», τονίζει ο κ. Χρυσοχοΐδης, προσθέτοντας ότι αντί η κυβέρνηση Παπανδρέου να λάβει μέτρα, μοίραζα «επιδόματα και σχεδίαζε αυξήσεις στους μισθούς».

«Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης» παραδέχεται, ωστόσο κρατά αποστάσεις, καθώς όπως υποστηρίζει, τις διαφορετικές απόψεις που είχε από τον Αύγουστο του 2010 τις διατύπωσε στα κομματικά όργανα, ενώ επισημαίνει ότι η κατάρρευση της κυβέρνησης Παπανδρέου στις 11 Νοεμβρίου σηματοδοτεί και την αποτυχία της.
«Να ανοίξουν οι διαδικασίες και να τηρηθεί το καταστατικό» ζητά για την «επόμενη μέρα» στο ΠΑΣΟΚ και τάσσεται υπέρ της εκλογής από τη βάση, δηλαδή από μέλη και φίλους του κόμματος.
Αναφερόμενος στην κριτική που του ασκούν οι περισσότεροι, ότι δηλαδή ότι μέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου ήταν και ο ίδιος, ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστηρίζει ότι οι βολές αυτές «δεν είναι γι' αυτά που λέω, αλλά για το δικαίωμά μου να μπορώ να τα λέω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου