Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Στα «κάγκελα» για το Μνημόνιο οι γαλάζιοι συνδικαλιστές


Στα «κάγκελα» για το Μνημόνιο οι γαλάζιοι συνδικαλιστές

 
  

Έντονες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας από «γαλάζιους» συνδικαλιστές που τάσσονται ανοικτά κατά της ενδεχόμενης συναίνεσης του Αντώνη Σαμαρά στα επώδυνα μέτρα που απαιτούνται για τη σύναψη της νέας δανειακής σύμβασης.

 Η ένταση που επικρατεί στο κόμμα της Συγγρού θα αποτυπωθεί σε συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα στελέχη του κόμματος στο ΚΥΒΕ Περιστερίου ώστε να καθορίσουν τη στάση που θα τηρήσουν στο μέλλον.   

Έτσι, την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ θα δίνει την επίσημη απάντησή του στο πακέτο των μέτρων κατά τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό, στο Περιστέρι οι «αντιμνημονιακοί» του κόμματος που διαφωνούν με την υιοθέτηση των απαιτήσεων της τρόικας, θα διαμορφώνουν τη δική τους γραμμή, απαλλαγμένη πιθανότατα από την κομματική.

Το αρνητικό κλίμα, άλλωστε, φάνηκε από το πρωί όταν με δηλώσεις του στο Βήμα FM 99,5 ο Γιάννης Μανώλης κάλεσε τον κ. Σαμαρά να πει «όχι» στα νέα μέτρα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «θα πρέπει να μας αφήσουν να επιλέξουμε μόνοι μας το τρόπο που θα πεθάνουμε».

newspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου