Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Προβληματισμός Κουβέλη για την αποτελεσματικότητα της συμφωνίας


Προβληματισμός Κουβέλη για την αποτελεσματικότητα της συμφωνίας : Προβληματισμό για την αποτελεσματικότητα της νέας συμφωνίας που επιτεύχθηκε στις Βρυξέλλες εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ.

Προβληματισμό για την αποτελεσματικότητα της νέας συμφωνίας που επιτεύχθηκε στις Βρυξέλλες εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι στο δεσμευτικό πλαίσιο που συμφωνήθηκε δεν υπάρχει αναφορά στην ανάπτυξη, εκφράζοντας φόβους ότι δεν θα υπάρξουν πρωτογενή πλεονάσματα και θα οδηγηθούμε στη λήψη νέων μέτρων.



Ακόμα, ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για το περιεχόμενο της πολιτικής και έθεσε ως προϋποθέσεις για συνεργασία την προγραμματική συμφωνία και τις φερέγγυες πολιτικές πρακτικές.

Η «Δράση» χαιρετίζει με ικανοποίηση την απόφαση της Ευρωζώνη, σημειώνοντας ότι ξεπεράστηκε ένα μεγάλο εμπόδιο στον μακρύ και δύσκολο δρόμο της αποκατάστασης της λειτουργικότητας της ελληνικής οικονομίας.

«Απομένουν να ξεπεραστούν τα μυριάδες εμπόδια που ορθώνουν η νοοτροπία μας, ο κομματισμός, ο συνδικαλισμός και τα κάθε είδους συμφέροντα. Είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Είναι επίσης στο χέρι μας να κερδίσουμε τη μάχη και να απαλλαγούμε από το κατεστημένο που μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση.»

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις και των υπόλοιπων κομμάτων. Ήδη, η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, νωρίς το μεσημέρι.



tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου