Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ετοιμα τα ανανεωμένα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Ετοιμα τα ανανεωμένα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Ανανεωμένα σε ποσοστό πάνω από 60% θα είναι τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ και Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του Κινήματος, Γιώργος Γεράκης.

Τα ψηφοδέλτια έχουν σχεδόν κλείσει και μένουν ανοιχτές κάποιες θέσεις για «ειδικές περιπτώσεις», σημείωσε.

Παράλληλα αναφέρθηκε σε παλαιούς βουλευτές που ανακοίνωσαν ότι δεν θα θέσουν υποψηφιότητα και σημείωσε πως θα μπορούσαν να συνεννοηθούν κεντρικά με το ΠΑΣΟΚ και να γίνει συντονισμένα η ανακοίνωση, ώστε να φανεί ότι δίνουν τόπο στους νέους.

Διευκρίνισε ότι δεν είναι ίδιες όλες οι περιπτώσεις και άφησε αιχμές σε βάρος ορισμένων εξ αυτών (στη Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά), λέγοντας ότι ενόχλησε το γεγονός πως ανακοίνωσαν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι, αφού είδαν πρώτα πως διαμορφώνονται τα ψηφοδέλτια.

Στην Α΄ και στη Β΄ Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφιοι, αντίστοιχα, οι γραμματείς του ΠΑΣΟΚ στις δύο οργανώσεις, Χρήστος Παπαστεργίου και Παντελής Κουκουλεκίδης. Για τον λόγο αυτό παραιτήθηκαν από τα καθήκοντα τους και τη θέση τους αναλαμβάνουν οι πρώτοι επιλαχόντες, Χρόνης Μακρίδης στην Α΄ και Κώστας Πέϊκος στη Β΄ Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου