Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ετοιμα τα ψηφοδέλτια. Τα πρόσωπα και οι εκπλήξεις


Ετοιμα τα ψηφοδέλτια. Τα πρόσωπα και οι εκπλήξεις
Ενα βήμα πριν από την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, παρότι η αρμόδια επιτροπή συνεδριάζει λιγότερο από μία εβδομάδα.
«Το ΠΑΣΟΚ, που εξέλεξε αρχηγό πρόσφατα, μόλις διαλυθεί η Βουλή, θα έχει έτοιμα ψηφοδέλτια, παρότι η ΝΔ έψαχνε επί μήνες», τονίζει ο επικεφαλής της Επιτροπής ψηφοδελτίων, κ. Β. Γερανίδης, ο οποίος πάντως δεν δίνει άλλες συγκεκριμένες πληροφορίες για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης και στο Ηράκλειο
Είναι πάντως αναμενόμενο αυτό να γίνει αύριο το απόγευμα, μετά την απόφαση προκήρυξης των εκλογών, οπότε και θα κλείσουν οριστικά οι «γκρίζες ζώνες» στις λίστες, εκτός από το Επικρατείας, το οποίο χειρίζεται ο κ. Βενιζέλος (ζήτησε όμως προτάσεις από τα κορυφαία στελέχη). Στο Επικρατείας θέλει καταξιωμένα πρόσωπα - π.χ. λέγεται ότι έχει κάνει κλήση στον εισαγγελέα κ. Γ. Ζορμπά, ενώ για την Α' Αθήνας στον συγγραφέα
κ. Χειμωνά και στην Αννα Βερούλη για τη Β' Αθήνας. Στην Α' Θεσσαλονίκης θα κατέβει ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣΟΚ, Γ. Γούναρης, ενώ υπάρχει εμπλοκή στην Αχαΐα για την κάθοδο του επί χρόνια κομματικού στελέχους κυπριακής καταγωγής, Μ. Κίτρου.
Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, θα κατέβει πάντως και θα κρατήσει την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης και στο Ηράκλειο, ενώ ο Γ. Παπανδρέου, που έχει την έδρα στην Αττική, φαίνεται ότι εξετάζει τη Β' Αθήνας.
Από την άλλη πλευρά, είναι θέμα ωρών η προβολή σποτ λόγου του ΠΑΣΟΚ - για την καμπάνια συζήτησαν αναλυτικά χθες, ενώ ο ο κ. Βενιζέλος ζήτησε προτάσεις για το Επικρατείας...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου