Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Περιοδεία Π. Καμμένου στη βόρεια Ελλάδα



Περιοδεία στη βόρεια Ελλάδα πραγματοποιεί ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, τη Βέροια, και τη Νάουσα, ενώ απόψε θα επισκεφθεί την Κοζάνη και θα απευθύνει ομιλία σε κομματικούς φίλους στην Πτολεμαΐδα.

Ο κ.Καμμένος σε δήλωσή του στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» είπε ότι ξεκίνησε μια πορεία η οποία θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες μέχρι τις εκλογές και επιτέθηκε στα μεγάλα κόμματα με σκληρές εκφράσεις.

«Από την Δευτέρα των εκλογών ξεκινά μια νέα μέρα για την χώρα, για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Τα βοθρολύματα της μεταπολίτευσης, οι λασπολόγοι και οι πλαστογράφοι εξαντλούν τις δυνάμεις τους. Όμως η Ελλάδα δεν γονατίζει. Μέχρι τις εκλογές τους αγνοούμε, την Δευτέρα θα πληρώσουν για τα εγκλήματα τους» είπε ο κ.Καμμένος.

Υποστήριξε ότι «οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι φασιστικές» και τόνισε ότι από τότε που ανακοίνωσε ότι έχει στους Ανεξάρτητους Έλληνες υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας κάτοικο του Αη Στράτη «απέκλεισαν για πέμπτη μέρα τον Αη Στράτη και το νησί έπαψε να έχει καράβι».


 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου