Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Αισιοδοξία και χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου, κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ στην πόλη, με τη συμμετοχή υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος. Ο Πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης και μέλη της διοίκησης
ενημέρωσαν τους υποψήφιους βουλευτές σχετικά με τα επίπεδα της πραγματικής ανεργίας στην πόλη, αλλά και τις κοινωνικές δράσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση της ουσιαστικής στήριξης των ανέργων.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, που συνιστά μία από τις προγραμματικές δεσμεύσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου για την κοινωνική προστασία κατά τη διάρκεια της κρίσης. Τους υποψήφιους βουλευτές Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης συνόδευαν οι Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ Α και Β Θεσσαλονίκης, Χρόνης Μακρίδης και Κώστας Πέικος, ο Γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Γεράκης και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Μαρία Παυλίδου, ενώ έπεται σειρά εκδηλώσεων σε καθημερινή βάση, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την εγγύτητα του Κινήματος με τους πολίτες. 
taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου