Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η Jennifer Aniston θα κάνει τον γάμο της στην Κρήτη


Η Jennifer Aniston θα κάνει τον γάμο της στην Κρήτη : Στην Κρήτη φαίνεται πως θα αποχαιρετίσει την εργένικη ζωή η Jennifer Aniston, καθώς δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν πως η ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στο νησί

Στην Κρήτη φαίνεται πως θα αποχαιρετίσει την εργένικη ζωή η Jennifer Aniston, καθώς δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν πως η ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στο νησί για να κανονίσει τις λεπτομέρειες του γάμου με τον Justin Theroux!

Όπως λένε οι πληροφορίες, η Jennifer ήρθε ινκόγκνιτο στην Ελούντα και επισκέφθηκε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής προκειμένου να «κλείσει» την γαμήλια τελετή, τον Ιούλιο.



Έναντι περίπου 1.800 ευρώ, το ξενοδοχείο προσφέρει στους μελλόνυμφους ειδικό σύμβουλο, όλα τα απαραίτητα έγγραφα, πολιτική ή θρησκευτική τελετή στο προαύλιο της εκκλησίας του, νυφική ανθοδέσμη, μπουτονιέρα γαμπρού και στολισμένο αυτοκίνητο, καθώς και ένα μπουκάλι σαμπάνια και παραδοσιακά ελληνικά γλυκά για το ζευγάρι μετά την τελετή!

Βλέπεις, ο πατέρας της ηθοποιού, John Aniston (Ιωάννης Αναστασάκης) κατάγεται από την Κρήτη, ενώ η Jen έζησε τον πρώτο χρόνο της ζωής της στην Ελλάδα, πριν η οικογένεια φύγει για τις ΗΠΑ.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου