Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Δηκτικό σχόλιο Βενιζέλου κατά ΣΥΡΙΖΑ για τα σενάρια της δραχμής: Έχει κανείς τη μύγα;


Δηκτικό σχόλιο Βενιζέλου κατά ΣΥΡΙΖΑ για τα σενάρια της δραχμής: Έχει κανείς τη μύγα;
Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την έκθεση της ΕΤΕ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε ομιλία του στη Νέα Ιωνία.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι αυτή η έκθεση «προκάλεσε την αντίδραση κάποιου κόμματος. Γιατί; Έχει κανείς τη μύγα για να μυγιαστεί; Αφού όλοι είμαστε υπέρ της Ευρώπης» είπε χαρακτηριστικά.



«Αν κάτι προσφέραμε στη χώρα, παρά την οργή και την αγανάκτηση, την ανεργία και την ύφεση που ξεκίνησε το 2007 και όχι το 2010, είναι ότι αποτρέψαμε αυτήν την εικόνα και δεν βιώνει η χώρα αυτή την κόλαση» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι μια ζοφερή κατάσταση που κανείς δεν θέλει να ζήσει και πιστεύω ότι ο λαός θα κάνει επιλογές που θα αποτρέψουν να βρεθούμε σε τέτοια κατάσταση"» ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι η «ότι η χώρα δεν κυβερνιέται δίχως κυβέρνηση με κορμό την υπεύθυνη κεντροαριστερά», τονίζοντας μάλιστα χαρακτηριστικά: «Σε υπουργικές καρέκλες δεν θα είναι τα γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ».

Αναφερόμενος στο θέμα της δανειακής σύμβασης, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «οι όροι δανεισμού του Δημοσίου που έχουμε πετύχει είναι οι ευνοϊκότεροι που υπάρχουν στην Ευρώπη», σημειώνοντας επίσης πως με την στήριξη του τραπεζικού συστήματος «προχωράμε στην προστασία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών».

Παράλληλα, σημείωσε την εκτίμησή του πως «η γραμμή της αναθεώρησης της σύμβασης συσπειρώνει τους ευρωπαίους σοσιαλιστές». «Έχουμε συμμάχους στη διεθνή κοινή γνώμη [...] τώρα λέμε αυτά που λέγαμε επί μήνες με τη τρόικα και δεν μπορούσαμε να τα περάσουμε έχοντας απέναντί μας τους ομογάλακτους αδελφούς της ΝΔ» τόνισε.



newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου