Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Σέρρες: Αναβαθμίστηκε ο χώρος του Κεντρικού Πάρκου


Κεντρική Μακεδονία Σέρρες: Αναβαθμίστηκε ο χώρος του Κεντρικού Πάρκου

Ολοκληρωθήκαν οι εργασίες ανακαίνισης στο κατεστραμμένο θερινό θεατράκι, στο δημοτικό αναψυκτήριο και στο εγκαταλελειμμένο εδώ και τριάντα χρόνια σιντριβάνι του κεντρικού πάρκου.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης επισκέφτηκε την Τρίτη 10-7-2012 το χώρο του κεντρικού πάρκου προκειμένου να ενημερωθεί για την ολοκλήρωση των εργασιών και για την λειτουργία του θερινού θεάτρου, του δημοτικού αναψυκτηρίου και του σιντριβανιού.



Λειτουργούν πλέον το ανακαινισμένο θερινό θεατράκι, στο οποίο πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις, το πανέμορφο μεγάλο συντριβάνι, ενώ ανάμεσα στο θεατράκι και στο συντριβάνι οι πολίτες απολαμβάνουν το εκεί δημοτικό αναψυκτήριο.

Ο Δήμαρχος, φανερά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των εργασιών δήλωσε τα εξής: 

«Αναβαθμίστηκε ο χώρος του Κεντρικού Πάρκου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του κατεστραμμένου θεάτρου  και τη λειτουργία του δημοτικού αναψυκτηρίου και του πανέμορφου συντριβανιού.

Μετά την αξιοποίηση και λειτουργία των δημοτικών αναψυκτηρίων στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων και στον Αι Γιάννη, ένα ακόμη δημοτικό αναψυκτήριο, αυτό στο θερινό θεατράκι-τίθεται σε λειτουργία.

Το δημοτικό αναψυκτήριο στο θερινό θεατράκι βρίσκεται μέσα στο κεντρικό Πάρκο και άρχισε να λειτουργεί, αφού προηγουμένως ανακαινίσθηκε το καταστραμμένο θερινό θεατράκι του Δήμου και τέθηκε σε λειτουργία το όμορφο μεγάλο συντριβάνι που δεν λειτούργησε επί τρεις δεκαετίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου