Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Φυλλάδιο υπέρ του ΣΜΑ Ευκαρπίας από την ΠΕΔΚΜ

Συνολικά 200.000 τεύχη ενός ενημερωτικού φυλλαδίου, που περιέχει όλο το πληροφοριακό υλικό για την
κατασκευή και λειτουργία του ΣΜΑ Ευκαρπίας, έχει διανεμηθεί στη Θεσσαλονίκη από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Το φυλλάδιο περιέχει ανακοινώσεις, συνεντεύξεις και δηλώσεις όλων των φορέων της Θεσσαλονίκης, με τις οποίες οι εκπρόσωποι τους τάσσονται υπέρ της κατασκευής του έργου, χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση. Όλοι (πλην ενός) οι Δήμαρχοι του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, ΤΕΕ/ΤΚΜ, Δικηγορικός, Ιατρικός και Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και Σωματείο Εργαζομένων στον ΣΟΤΑ φιλοξενούνται στο φυλλάδιο.

Υπάρχουν επίσης ρεπορτάζ για το τι είναι πραγματικά ένας ΣΜΑ, πού συνήθως λειτουργούν σε Ευρώπη και Αμερική (πλάι σε ποτάμια, μέσα στον αστικό ιστό και δίπλα σε παιδικούς σταθμούς), τι θα προσφέρει το έργο στην καθημερινή λειτουργία των Δήμων, με τα οποία δίνονται αποστομωτικές απαντήσεις στα όσα κατά καιρούς αβάσιμα και αδικαιολόγητα έχουν υποστηρίξει οι πολέμιοι του έργου.

Το ενημερωτικό έντυπο, σε μορφή PDF, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΕΔΚΜ και μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου