Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Άρης: Δείτε τα μπλουζάκια για τον Νίκο Γκάλη


Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται πλέον, μέσα από την επίσημη μπουτίκ της

ΚΑΕ Άρης, τα συλλεκτικά αναμνηστικά μπλουζάκια προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.  Τα t-shirts, που διατίθενται από το «Aris Legend Store» το οποίο βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο, είναι συνολικά τέσσερα κι έχουν κίτρινο και μαύρο χρώμα. Άπαντα απεικονίζουν τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα στην μπροστινή όψη και τα πρώτα που
κυκλοφόρησαν φορέθηκαν ήδη από τους μπασκετμπολίστες του Άρη και συγκεκριμένα τους Μιχάλη Πελεκάνο, Λευτέρη Μποχωρίδη, Αλέξανδρο Βεζένκοβ και Τάσο Δήμα.
Η ανακοίνωση: «Από το πρωί της Παρασκευής (26/04) τέθηκαν στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας μας τα συλλεκτικά-αναμνηστικά t-shirt του Νίκου Γκάλη από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, «Aris Legend Store». Τα μοναδικά t-shirt διατίθενται σε μαύρο και κίτρινο χρώμα και σε διάφορα σχέδια με τον μεγάλο Έλληνα αθλητή, Νίκο Γκάλη, στο μπροστινό μέρος! Οι αθλητές του Άρη, Μιχάλης Πελεκάνος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Αλέξανδρος Βεζένκοβ και Τάσος Δήμας, βρέθηκαν στο επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Άρης και φόρεσαν τα συλλεκτικά μπλουζάκια!
Aris Legend Store: Ωράριο λειτουργίας (εκτός από τις ημέρες των αγώνων) Δευτέρα - Σάββατο 10.00-18.00. Τηλ. επικοινωνίας 6973021421».
thestival
BLOUZIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου