Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Μήνυμα σταθερότητας και ευθύνης...

Μήνυμα σταθερότητας και ευθύνης... Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Η ΝΔ δημιούργησε ένα επιπλέον πρόβλημα ρίχνοντας μαύρο. Παραβιάστηκε η έννομη τάξη. Το μεγάλο θέμα πλέον είναι η αποκατάσταση της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών και της δημόσιας τηλεόρασης. Το θέμα αυτό άνοιξε ζήτημα και για την υπόσταση της κυβέρνησης. Εν μέσω κρίσης και με δεδομένες τις θυσίες του ελληνικού λαού. Στο πλαίσιο αυτό, επιχειρήσαμε με προτάσεις να λύσουμε το θέμα. Άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ και άμεση
επαναπρόσληψη περίπου 2000 εργαζομένων. Για να περάσουμε στο θέμα της διακυβέρνησης και της επαναθεμελίωσης της κυβερνητικής συνεργασίας. Γιατί έχουμε δεχθεί αδικίες και προσβολές. Χρειάζεται ισοτιμία και να αποφεύγονται μονομερείς ενέργειες. Για να έχει η κυβέρνηση ορίζοντα τετραετίας.

Όταν μετέχουμε σε μία ευθύνη σημαίνει ότι μετέχουμε όλοι. Το ΠΑΣΟΚ δε μπορεί να ανεχθεί το μέσα- έξω. Ζητούμε από τη ΔΗΜΑΡ να μετάσχει στην επαναθεμελίωση της κυβερνητικής συνεργασίας. Το ΠΑΣΟΚ δε φοβάται τις εκλογές, γιατί η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ. Σεβόμαστε όμως τον πολίτη και την οικονομία. Δε θέλει ο κόσμος εκλογές, θέλει μια κυβέρνηση που να λειτουργεί σωστά. Με προοδευτικό πρόσημο. Θα βοηθήσει τους εργαζόμενους της ΕΡΤ η προσφυγή στις κάλπες. Τρύπες στο νερό για να κερδίσουμε φευγαλέες εντυπώσεις δεν κάναμε και δεν κάνουμε.
politikoi.com


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου