Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : H δημιουργία της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης είναι απόφασή μας

Παρέμβαση για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Κεντοραριστερά έκανε στην εφημερίδα "Έθνος" ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ αυτή την ώρα συνεδριάζει και το πολιτικό συμβούλιο με αντικείμενο τις συνεργασίες ενόψει αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

"H δημιουργία της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης είναι αποφασή μας. Είναι η επιλογή για τη χώρα, ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό και ρυθμιστικό ρόλο με την παρουσία μας και όχι με την απουσία μας. Δεν μας ταιριάζει η λογική του μικρού και αδύναμου εταίρου. Είναι η επιλογή μας για την Ελλάδα του Μέλλοντός μας. Είναι η παράταξη που ενώνει τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας και όχι «τόπος» επίλυσης προσωπικών στρατηγικών και ανομολόγητων πολιτικών σκέψεων για το μέλλον. Προϋπόθεση ο αλληλοσεβασμός και η ειλικρίνεια από όλους.
Οι πολιτικές διαδικασίες που πραγματοποιούνται ανά την Ελλάδα, η συνδιάσκεψη και εάν ο τρόπος επιλογής είναι ανοιχτές διαφανείς διαδικασίες, οι πολίτες θα έχουν την  ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους την δημιουργία της παράταξης, και θα το πράξουν. Το κοινωνικό κέντρο που κράτησε όρθια τη χώρα μας παρακολουθεί και δηλώνει προσωρινά αναποφάσιστο, περιμένει το αυτονόητο να προχωρήσουμε αποφασιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου