Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Παρουσίασε τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Κώστα Γιαννόπουλο ο Γιάννης Ιωαννίδης

Τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη του Συνδυασμού «Περιφέρεια- Πρωταθλήτρια» Κιλκίς Κώστα Γιαννόπουλο παρουσίασε ο Γιάννης Ιωαννίδης χθες, Πέμπτη, σε ειδική Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, παρουσία του Βουλευτή Γιώργου Γεωργαντά και τοπικών στελεχών. Τον υποψήφιο παρουσίασε ο Γιάννης Ιωαννίδης λέγοντας:
«Ο Κώστας, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 37 χρονών, έχει αξιοθαύμαστη διαδρομή. Είναι Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κιλκίς, οικονομολόγος και Διευθυντής της Ε.Α.Σ.Θ. ενώ διετέλεσε αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ. Είναι χαρά μου που αποτελεί μέλος της ομάδας μας και θα αγωνιστεί για την Περιφέρεια- Πρωταθλήτρια. Για τη Μακεδονία - Πρωταθλήτρια. Η βαθειά γνώση που έχει πάνω στα αγροτικά ζητήματα είναι πολύτιμη για εμάς καθώς ένας από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματός μας είναι η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα».
Ο κ. Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τον «κόουτς» για την επιλογή στο πρόσωπό του και τα καλά του λόγια και διαβεβαίωσε ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για τη νίκη. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Ιωαννίδης διευκρίνισε ότι ο Συνδυασμός «Περιφέρεια- Πρωταθλήτρια» προτάσσει ως απόλυτη προτεραιότητα της πολιτικής της πρότασης τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.
«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει τρόπους να ενισχύσει τον πρωτογενή τομέα, συμβάλλοντας για παράδειγμα στη μείωση του κόστους παραγωγής. Εκεί θα επικεντρωθούμε. Στο αποτέλεσμα. Γιατί εκεί μετριόμαστε όλοι. Πολλοί μπορούν να λένε τι θέλουν να κάνουν, αλλά ελάχιστοι δείχνουν τι έχουν ήδη κάνει», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, δηλαδή «η ομάδα της Νίκης για το Κιλκίς», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου