Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Νιόβη Παυλίδου : Η επιτυχία Μπουτάρη μας δίνει ελπίδες!

Η επιτυχία του Γιάννη Μπουτάρη στο δήμο Θεσσαλονίκης μας δίνει ελπίδες για την περιφέρεια, δήλωσε η υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου μετά το πέρας της συνάντησης που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης. 
Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο Γ. Μπουτάρης  εξέφρασε στην  επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» τις ευχές του για τον εκλογικό αγώνα που ξεκίνησε,
ζήτησε πληροφορίες για την ευρύτητα του εγχειρήματος και έδωσε συμβουλές  στην κ. Παυλίδου για το δύσκολο αγώνα που έχει να αντιμετωπίσει με δεδομένο ότι η Περιφέρεια είναι μία τεράστια περιοχή με πολλά και ιδιαίτερα προβλήματα. 
Αμέσως μετά, σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δήλωσε:
«Άνοιξε η ψυχή μου σήμερα που είναι και μία ανοιξιάτικη ημέρα. Της εύχομαι τα καλύτερα στο δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά της γιατί η πολιτική σκηνή διέπεται από έντονο κομματισμό. Εύχομαι, όπως ανατράπηκαν πολλά στο δήμο Θεσσαλονίκης, το ίδιο να συμβεί και στην Περιφέρεια. Εμείς, μεταξύ του διπόλου Ιωαννίδη-Τζιτζικώστα υποστηρίζουμε Τζιτζικώστα, αλλά η ψυχή μας είναι με τη Νιόβη».
Η κ. Παυλίδου, αφού τον ευχαρίστησε για τις ευχές, τόνισε ότι θα συνεχίσουν τις επαφές για να διαπιστώσουν πού «συναντάται» ο δήμος με την περιφέρεια. Άλλωστε, όπως είπε χαρακτηριστικά η υποψήφια του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά», η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί τον μισό πληθυσμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οπότε τα θέματα ανεργίας ή περιβάλλοντος και πολλά άλλα απαιτούν κοινό προβληματισμό. Η κ. Παυλίδου πρόσθεσε ακόμη ότι εξετάζει θετικά ένα διακριτό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, για τη μητροπολιτική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης. Στις δηλώσεις της, λίγο αργότερα, ανέφερε:
«Ο κυρ Γιάννης έφερε έναν αέρα αλλαγής στο δήμο. Η δική του επιτυχία μας δίνει ελπίδες ότι κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και στην Περιφέρεια. Εμείς θα δεχθούμε τις συμβουλές του και φυσικά θα συνεχίσουμε να συζητάμε μαζί του και να προτείνουμε λύσεις για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης η οποία, έτσι κι αλλιώς, αποτελεί ένα μεγάλο τμήμα της Περιφέρειας».
Μαζί τους βρέθηκε και η ευρωβουλευτής Συλβάνα Ράπτη, η οποία προέτρεψε το δήμαρχο να υποστηρίξει τις γυναικείες υποψηφιότητες στην «τριπλή» εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου