Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΕΛΙΑ το όνομα , το έμβλημα, τα στελέχη , η συνδιάσκεψη της κεντροαριστεράς

Ποδαρικό στα γραφεια του κόμματος του κ. Λοβέρδου έκαναν στελεχη του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, Αφροδιτη Αλ Σαλεχ και Λευτέρης Κατσικαρελης που κάποτε ολοι αυτοί μαζι με τα στελεχη του κ. Λοβέρδου συνεδρίαζαν σε ιδια γραφεια. Τωρα όμως που χωρίστηκαν συνεδριάζουν ποτε στα γραφεια του ενός κόμματος και ποτε στα γραφεια του αλλου κόμματος (την προηγούμενη Παραςκευη Βρέθηκαν στο ΠΑΣΟΚ) με
καλεσμένους παράλληλα στελεχη των άλλων κινησεων οπως των 58 με τον κ. Λάζο και της δυναμικής ελλαδας του Ηλία Μοσιαλου με τον ο κ . Επιτροπάκη.
Στη συναντηση που εγινε στα γραφεια του κόμματος συμφωνια για τη νέα ελλαδα , συνάντηση που θα επαναληφθεί και παλι σημερα , συζητήθηκε το πως θα διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Μαρτίου στην αίθουσα Μελινα Μερκουρη στο ΣΕΦ η πρωτη κοινη συνδιάσκεψη της ελιάς.
Σύμφωνα με τα οσα ειπώθηκαν θα πρεπει τις επόμενες ημέρες να συμφωνήσουν και στον τίτλο και στο έμβλημα του νέου κόμματος που θα εκπροσωπεί την κεντροαριστερα στην Ελλάδα. Σε οτι αφορα το έμβλημα κατα πάσα πιθανότητα θα εχει την εικόνα ενός κλαδιου ελιάς και σε ότι αφορα την ονομασία θα εχει τη λεξη ΕΛΙΑ και δίπλα τη λεξη δημοκρατικη παραταξη ή προοδευτική συμπαράταξη ένα απο τα δυο . Ετσι θα ειναι και το ψηφοδελτιο των ευρωεκλογων. Θα εχει τη λεξη ελια και δίπλα απο τη λεξη δημοκρατικη παραταξη η προοδευτική συμπαράταξη θα εχει το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ , της συμφωνίας για τη νέα ελλαδα ενω σε οτι αφορα τις υπόλοιπες κινησεις που δεν ειναι κομματα θα βρεθει μια κοινη ονομασία για να ειναι όλες με την ιδια ονομασία στο ψηφοδελτιο.
Σε οτι αφορα τη συνδιάσκεψη θα οριστουν μέλη του προεδρείου απο,όλες τις κινησεις και τα κομματα που εκπροσωπούνται, στη συνέχεια  θα παρουσιαστεί σε βίντεο το έμβλημα και το νεο σήμα και στη συνέχεια θα ανοίξει κατάλογος ομιλητών που κάποια στιγμή θα κληθεί να μιλήσουν ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβερδος.

Αποφασίστηκε επισης να προσκληθούν δημαρχοι οπως οι κύριοι Μπουταρης , Καμμινης ,οι υποψηφιοι για την περιφέρεια της Αττικής και άλλων περιφερειών που το ΠΑΣΟΚ μαζι μετα αλλα κομματα υποστηρίζουν απο κοινού οπως στην περίπτωση του κ. Αρναουτακη και φυσικα του κ. Σγουρού ενω έχουν κληθεί και πρόσωπα που ανήκουν στην δημοκρατικη παραταξη οπως η Μαρια Δαμανακη που επειδη ειναι και επίτροπος της κομισιον εχει σημασία λόγω των ευρωεκλογων να ειναι παρούσα . 

e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου