Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Θεοδωράκης: Δεν μου έγινε πρόταση να ηγηθώ της Κεντροαριστεράς

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Κρήτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσίασε τις βασικές αρχές για «Το Ποτάμι» στο Ηράκλειο, όπου συνομίλησε με πολίτες στο κέντρο της πόλης.
Δήλωσε επίσης ότι δεν του έγινε ποτέ πρόταση, και δεν θα μπορούσε να του γίνει, να ηγηθεί της μεγάλης κεντροαριστεράς παράταξης, όπως είχε πει ο Νίκος Μπίστης.
«Το Ποτάμι είναι ποτάμι, είναι μόνο του, έχει πολύ κόσμο ήδη θα
έχει κι άλλο στη συνέχεια, δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι συμπράξεις, ούτε οι διαπραγματεύσεις σε κλειστά δωμάτια, ούτε οι συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Θα προχωρήσουμε, θα είναι όλα διάφανα και ο σκοπός μας είναι να δυναμώσουμε το Ποτάμι» είπε.
Δήλωσε ακόμα ότι δεν σχολιάζει και δεν μένει στις δημοσκοπήσεις γιατί κάθε μέρα το Ποτάμι περνάει από δημοσκόπηση.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Θεοδωράκης στο ξεκίνημα της εκστρατείας του στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, λέγοντας «ήλθα γιατί πρέπει να πάρω δύναμη και από την Κρήτη παίρνω δύναμη. Έχω μια άποψη, και την έχω γράψει πολύ παλιά, ότι είσαι το χώμα που έχεις πατήσει όταν γεννήθηκες, άρα λοιπόν δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς , ξεκινάω από τα χώματα που πάτησα».
Αναφερόμενος στο ευρωψηφοδέλτιό του, προανήγγειλε ότι θα μετέχουν και Κρητικοί. Η περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τελευταίο σταθμό το Λασίθι.

thepaper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου