Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Λοβέρδος: Δικαίωση για όσους παλεύουμε από το Μάιο του 2010

Με αισιόδοξα μηνύματα για την επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές εκφράστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε δήλωση που έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης, χαρακτηρίζοντας την κίνηση του υπουργείου Οικονομικών ως «θετικό γεγονός».
Υπενθύμισε «τον αγώνα που δώσαμε τον Μάιο του 2010 και μετά -ορισμένοι από εμάς και πριν- για να έχει η Ελλάδα σήμερα αυτή
την ευκαιρία» και σημείωσε ότι η επαναφορά της χώρας στις αγορές αποτελεί «μια μακροπρόθεσμη, βέβαια, δικαίωσή μας».
«Πρόκειται για έναν αγώνα που δώσαμε προπηλακιζόμενοι, όχι μόνο με λόγια, αλλά και με βία και ξυλοδαρμούς» σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόσθεσε «έναν αγώνα που δώσαμε εν μέσω –ξαναλέω- προπηλακισμών, ξυλοδαρμών, «Ζαππείων» και όλων των λοιπών δημαγωγιών, ψεμάτων, ανειλικρινών στάσεων, έναν αγώνα που με την πίστη ορισμένων από την Κυβέρνηση Παπανδρέου, την Κυβέρνηση Παπαδήμου και την Κυβέρνηση Σαμαρά φέρνει η Ελλάδα σήμερα από ό,τι φαίνεται σε πέρας».
Πάντως επισήμανε ότι η έξοδος στις αγορές «δε σημαίνει ότι τέλειωσε η δυσκολία και δε σημαίνει επίσης ότι με αυτό το δημοσιονομικό επίτευγμα μπορούμε να απευθυνόμαστε στον Έλληνα πολίτη, ο οποίος θα αργήσει να δει τα καλά αυτής της πορείας» και εξήγησε ότι απαιτούνται αναπτυξιακές πολιτικές.

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο και ευγε σε ολου σας που ηρατε το κυπελλο του ημιτελικου και ας ειναι ΕΝΑΣ και μονος το μαυρο προβατο και το ποιο μισιτο προσωπο στην Ελλαδα και αυτος φυσικα ειναΙ Ο ΓΑΠ. Αυτα βεβαια συμβαινουν μονο στην Ελλαδα αρα αναμενομενα, καμια πικρια δεν πρεπει να εχει ο ανθρωπος και αντε με το καλο να του κανετε Ανδρεα μας και καμια εξεταστικη να τον στειλετε παρεα με τον ΠΑΠΑΚ στο ειδικο Δικαστηριο να παρει ο Ρωμιος το αιμα του πισω. Τωρα ειναι αργα οχι για εσας αλλα για εμας που ξεγελαστηκαμε πολλαπλως απο ολους σας. Τα λαθη βεβαια του παρελθοντος δεν προκειται να τα ξανακανουμε οντως πισω απο την κουρτινα οπου θα πιασουμε παλι το ψηφοδελτιο του Πασοκ αλλα επανω θα εχει ενα τεραστιο ΓΑΠ για να θυμιζει σε ολους σας την προδοσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή