Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Συνάντηση του Περιφερειακού Συμβούλου Απόστολου Πάνα με την υποψήφια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου

Με την υποψήφια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό Πολίτες-Μπροστά κ. Νιόβη Παυλίδου συναντήθηκε στη Χαλκιδική ο Περιφερειακός Σύμβουλός Κεντρικής Μακεδονίας-Χαλκιδικής κ. Πάνας Απόστολος στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τη Περιφέρεια Κεντρικής
Μακεδονίας και ειδικότερα τη Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.
Ο κ. Πάνας ενημέρωσε τη κ. Παυλίδου για τα μείζον θέματα της Χαλκιδικής όπως τα προβλήματα του οδικό δικτύου ,την ολοκλήρωση των εργασιών στα λιμάνια, την διαχείριση του νερού ,την αξιοποίηση των φυσικών πόρων καθώς και το τουρισμό.
Από τη πλευρά της η κ. Παυλίδου εξήγησε ότι όλα τα τοπικά προβλήματα όπως η ανεργία, η διαχείριση των υδάτων, η προώθηση του τουριστικού τομέα, η καλύτερη διάρθρωση της αγροτικής παραγωγής, η αξιοποίηση της γεωθερμίας και η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου θα μπορούσαν να αναπτυχθούν μέσα από μία ενιαία περιφερειακή πολιτική. Μία πολιτική που δεν θα κατακερματίζει την Περιφέρεια σε νομούς αλλά θα προωθεί μία συνολική ανάπτυξη ως ολότητα. Βασικό "όπλο" σ' αυτή την προσπάθεια θα μπορούσε να είναι η σωστή αξιοποίηση των επερχόμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Τέλος ο κ. Πάνας δήλωσε την αμέριστη στήριξη του στη προσπάθεια της κ. Παυλίδου και του συνδυασμού Πολίτες–Μπροστά ως ένα καινοτόμο και συλλογικό σχηματισμό δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου